Friday, September 15, 2006

I need a volunteer

Here’s the deal; I’ll inject a substance in your body, whose effects are unclear to humanity. Take samples of your liver, lungs and blood. As the final touch to it all, I’ll be in need of the white substance in your spinal cord (ryggmärg). And you’ll die. Any volunteers?

Well, that’s pretty much what I’ve been doing now. It would be nice to watch what's happening in the real world.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Det låter som om du lever ett lite annorlunda liv därborta, eller så är det kanske det att jag inte varit så insatt i det du sysslat med utanför nationen, det låter lite läskigt måste jag säga, jag ryser när jag tänkter på ryggraden som jag helst inte vill få bortplockad.. men jag kan ju inte heller påstå att jag är vidare i insatt i de framsteg ni kan göra med hjälp av era experiment.

Det jag vill säga egentligen är GRATTS PÅ FÖDELSEDAGEN!!! Hoppas att dina kollegor firar dig och att ni har en riktigt bra dag tillsammans! Många kramar från Magda.

10:15 p.m.  
Blogger Diana Chavlah said...

Tack Magda, du är så gullig!!!
Jag har lite bilder på dessa operationer, men de är väldigt privata!!!
jag hörde att det är pokerkväll ikväll. Grejen med poker är att om du har bra kort, då tittar du länge på korten. Har du dåliga får du inte fixera blicken. Det är pokerns psykologi i ett nötskal. hoppas ingen annan som spelar poker ikväll ser detta.Lycka till och tack än en gång.
Kramar
Diana

10:48 p.m.  
Anonymous Anonymous said...

You are so well suited to your job.

I would volunteer for the right price. And if I got to spend the money before the experiment.

2:28 p.m.  
Blogger Diana Chavlah said...

hahaha!
Well, I wouldn't do this to you.

2:49 p.m.  

Post a Comment

<< Home